Общи условия на ВИП Комплекс Сърница

Настаняване – Напускане на хотела

Настаняване от 14.00 ч, Напускане до 12.00ч. По-ранно настаняване или късно напускане е възможно в зависимост от заетостта на хотела.

Плащане

Хотелът приема следните кредитни карти: VISA, MASTER CARD и AMERICAN EXPRESS и Maestro/Borica
Банков трансфер следва да се превежда на:
Бенефициент: ВИП Комплекс Сърница
Банка Експресбанк
IBAN: BG33TTBB94001527799844
BIC: TTBBBG22

Всички плащания в брой следва да бъдат уредени в момента на настаняване, а всички допълнителни начисления, при напускане на госта от хотела. Ако желаете фактурата да бъде издадена на Фирма, молим да предоставите име, адрес и ДДС на фирмата. В случай, че вие не сте притежателят на кредитната карта, с която желаете да заплатите, е необходимо да попълните Авторизационна форма и да я изпратите до хотела заедно с копие на лице и гръб на кредитната карта, с подпис и копие на документ за самоличност със снимка на картодържателя, по изискване на банката. Ние ще ви изпратим тази Авторизационна форма.

Валутата, използвана във всички фактури, е български лева (BGN).

Гарантиране на резервация

Всички резервации трябва да бъдат гарантирани от компанията или самият гост с валидна кредитна карта. Негарантираните резервации ще бъдат автоматично анулирани в деня на пристигане в 16.00ч.

Процедура за анулиране на резервация

Направена резервация може да бъде анулирана до 20 дни преди датата на пристигане на госта. В случай на по-късна анулация се таксува първата нощувка. При неявяване на госта се таксува пълната сума по резервацията. В случаи на форс-мажорни обстоятелства, като анулиране на полет и др., ние освобождаваме нашите гости от наказателна такса. Всички резервации NON REFUNDABLE не могат да бъдат анулирани или променени.

Деца на 13 и повече години: се таксуват като възрастен.

Домашни любимци се допускат в комплекса срещу допълнително заплащане от 40лв. на вечер.

Ние няма да разкрием Вашата лична информация на трети страни без Вашето съгласие.